Meghalt Heath Freeman

Világ

Tragikus hirtelenséggel meghalt Heath Freeman, a Dr. Csont és az NCIS színésze.

41 éves korában elhunyt Heath Freeman amerikai színész, akit leginkább Howard Eppsként ismerhettek a tévénézők a Dr. Csont sorozatból. A halálhírt a szépségkirálynőből lett valóságshow-sztár, Shanna Moakler posztolta elsőként a közösségi médiában (az ő értesülései szerint Freeman az austini otthonában, álmában hunyt el), de nem sokkal később már a színész menedzsere, Joe S. Montifiore is megerősítette a tragikus hírt – írja a port.hu.

A színész menedzsere közleményben tudatta a szomorú hírt a Deadline magazinnal. Mint közleményében írja:

Őszintén megrendültünk szeretett Heath Freemanünk elvesztése miatt. Zseniális ember volt, nagy lelkesedéssel és érző lélekkel, mellyel kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben. Életét rendkívüli életöröme, valamint a családja és a barátai iránt érzett hűség, szeretet és nagylelkűség töltötte ki. Rendkívül büszke volt legutóbbi filmes munkájára, és nagyon izgatottan várta karrierje következő fejezetét. Figyelemre méltó öröksége, mint fiú, testvér, nagybácsi, barát, rendkívül tehetséges színész és producer, kiváló szakács és a leglenyűgözőbb, legragadósabb nevetéssel bíró ember, örökké élni fog. Áldott emléke legyen mindazokkal, akik ismerték és szerették őt.

Heath Freeman több sorozatban is szerepelt, a hazai nézők az NCIS-ből, a Dr. Csontból, a Tru Calling-ból, a Nyomtalanulból is ismerhették őt. A színész 41 éves volt, halálának oka egyelőre ismeretlen.

Fotó: eonline.com

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shanna Moakler (@shannamoakler) által megosztott bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük