Dombóvári István és kisfia is életveszélyben voltak a koronavírus miatt

Ország
Koronavírus

Dombóvári István, felesége és 10 hónapos kisfiuk is elkapta a koronavírust. A humorista és kisfia is életveszélyben voltak.

A népszerű humorista közösségi oldalán írta meg, hogy milyen rosszul viselte a betegséget, ráadásul kisfiuk életéért is aggódniuk kellett. Dombóvári be volt oltva, vigyázott is, mégis elkapta a vírust családjával együtt.

Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg. Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes. Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem.

Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak! Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön!

Túlvagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)

– írja posztjában Dombóvári István, aki tudja, a háziorvosa segítsége nélkül belehalt volna a betegségbe.

A KORONAVÍRUS KIB*SZOTTUL LÉTEZIK! Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot. A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!

Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!! Ezt ÉN mondom, nem az Rtl, fidesz, Sorosgyörgy meg minden, amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a TE nyakadba fog beleköhögni!

– folytatja kemény szavakkal gondolatait a stand-up-os, aki azt javasolja mindenkinek, hogy legyen minél kevesebbet emberek között, akkor is, ha nem ez a normális, de az életünk múlhat minden apró döntésen. Ő maga lemondta az össses idei fellépését és mindenkit arra kér, legyen elővigyázatos.

Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból! Majdnem elvesztettem mindent!!!

Fotó: Facebook/Dombovari

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük