Megkapta 25 millió forintos kártérítését a lúgos orvos áldozata

Ország

A Fővárosi Ítélőtábla június 1-jén jogerősen helybenhagyta az lúgos orvos ügyében született elsőfokú ítéletet. A kártérítés átutalási határideje 15 nap volt az iratok kézhez vételétől számítva, ami július 27-et jelent. Renner végül csak a keddi napon – több mint két hónappal később – kapta meg az összeget – írja a Telex.

A késés oka az volt, hogy Bene Krisztián apja nem Renner, hanem a végrehajtó számlájára utalta az összeget, így az áldozatnak kellett mennie a pénze után.

Renner Erika a lapnak azt mondta, nem érez elégtételt, úgy gondolja ez az összeg járt neki. Szerinte az ilyen eljárásoknak úgy kéne haladnia, mint kés a vajban, ő azonban az elmúlt nyolc évben sokszor érezte mellékszereplőnek magát, akit „csak ide-oda lökdösnek a rendszerben”.

Ugyan súlyos fizikai sérüléseket szenvedtem, de a hatósági eljárások alatt szerintem sokkal jobban sérültem. Abban mentem igazán tönkre

– nyilatkozta a portálnak. Így valószínűleg nem is az összeg volt a legfontosabb számára, hanem az, hogy végre lezárult az ügy, és így maga mögött hagyhatja ezt a fejezetet az életéből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük