A balett-táncosok nem akarják, hogy Rubint Réka eddze őket, Norbi reagált, ami csak olaj volt a tűzre

Ország

Ő egy nagybetűs Anya, nem lehet vele így beszélni – véli a fitneszguru.

A Magyar Állami Operaház jövő tavasszal “Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából” címmel különleges edzést tart balettművészeknek és a vállalkozó kedvű kollégáknak, melyhez az aláfestő zenét az Opera csapata fogja biztosítani, sőt, még film is készül az óráról – írja a Blikk.

A Operaház egyik balettművésze és szólótáncosa, Juratsek Julianna viszont Facebook-posztban kelt ki Réka esetleges szereplése ellen, és véleményét több száz hozzászóló, köztük rengeteg kollégája is osztotta.

Mikor azt gondolom,hogy nincsen lejjebb….de mindig van!
Rubint Réka oldala az Eiffel Műhelyház-ban?Művészeknek ad edzést?Pontosabban Balett művészeknek!!
Kérdem én,hogyan lehet,egyáltalán hogyan fordulhat elő,hogy egy szakmailag nulla “edző” profi táncosoknak tartson edzést?Hogyan vetődhet fel ilyen beteg ötlet?
Esetleg ez csak egy vicc?…..de még annak is rossz!
De nem vicc!
Ez teljesen komoly!

– írja a táncos, és azt javasolja az Operaház vezetőségének, hogy ezt még gondolják át tavaszig.

A poszt alatt megjelent Réka férje, Schobert Norbi is, aki így védte meg becses nejét:

Kedves Julianna Úrhölgy! Mivel közös ismerőseink vannak, fájdalommal olvastam sorait. Nem értem egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről? Ő egy ikon. Sehová sem akar menni. Hívják. Hívták. Amit képvisel az hit, sport, szeretet, szemlélet. Mind edzői, mind oktatói TF végzettséggel, 25 év múlttal és szakmájának legnagyobb ismertségével, elismertségével rendelkezik. 10 millió magyar tudja a nevét és mégis alázatos ember maradt. Részéről mindegy az Operába, Sportcsarnokba, vagy a Paksi Atomerőműbe hívják. Fáj az írása. Mintha a Whiskysről, vagy Escobarról írna. Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Lehet szakmailag összezárni.

Norbi válasza további indulatokat generált, már több mint 150-en válaszoltak rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük