Meghalt 99 beteg, 493-mal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 99, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 493 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu kedden, kiemelve: eddig 4 346 089 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 530 147-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Ismerkedjünk meg közelebbről is a Bait Bait csalik titkával

Ebben a bejegyzésben a Bait Bait csalikkal, etetőanyagokkal és különféle adalékokkal foglalkozunk dedikáltan. Tesszük ezt azzal a nem titkolt szándékkal, hogy így segítsük elő a pontyra vagy amurra történő eredményes horgászat körülményeit. Igyekszünk tehát megmutatni a Bait Bait csalik és etetőanyagok sikerének a titkát, emellett pedig a konkrét csali vagy etetőanyag kiválasztásához is igyekszünk néhány […]

Roppant hasznos tippek gipszkartonozás és gipszkartonhasználat témakörben

A gipszkarton felhasználása roppant népszerű, egyúttal előnyös megoldásnak is számít. Persze a végeredmény akkor lesz tartós és minőségi, hogyha betartjuk a gipszkarton alkalmazásával kapcsolatos tippeket, praktikákat és íratlan szabályokat. A bejegyzésben ezekkel foglalkozunk kiemelten. Persze csakis azt követően, hogy részletesen összeszedtük a gipszkarton alkalmazásával kapcsolatos előnyöket.

Nem biztonságos az E171, az egyik legelterjedtebb élelmiszer színezék

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) frissítette a titán-dioxid biztonsági értékelését, eszerint a színezék felhasználása élelmiszer adalékanyagként már nem tekinthető biztonságosnak – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn.

Áder János részt vett a Bukaresti Kilencek virtuális találkozóján

Áder János államfő is felszólalt a NATO keleti tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek hétfői, virtuális találkozóján, amelybe Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, valamint Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is bekapcsolódott – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-vel.