A hajdú-bihari aláírásokra is nagy szükség lenne a kínai kommunista egyetem és az álláskeresési járadék ügyében

Helyi hírek

Egy kicsit ráerősített az ellenzék nem túl hangos aláírásgyűjtő kampányára a három (részben vagy teljes egészében) debreceni választókerület ellenzéki képviselőjelöltje.

Varga Zoltán (DK), Mándi László (Momentum) és Salamon Gergő (Jobbik) közösen gyűjti az aláírásokat az egységes ellenzék népszavazási kezdeményezéséért.

A “kínai kommunista migránsegyetem” ellen és az álláskeresési járadék 270 napra emelése mellett indult népszavazási kezdeményezés

A három képviselő(jelölt) élőben jelentkezett be Debrecenből, és azt üzenik:

Írd alá te is, hogy visszavegyük a hazánkat és az ország újra rólunk, magyarokról, a tisztességes sokakról szóljon a fideszes kevesek helyett!

Az aláírási helyszínekről itt lehet tájékozódni.

 

2 thoughts on “A hajdú-bihari aláírásokra is nagy szükség lenne a kínai kommunista egyetem és az álláskeresési járadék ügyében

  1. Mi is fontosnak tartjuk az aláírásokat – én már aláírtam – de a nejem és édesanyám még nem.
    Megnéztem az időpontokat: amíg szerte az országban százával vannak az aláíró helyek, addig Debrecenben sem szombaton, sem vasárnap egyetlen egy helyen sem lehet aláírni!!! S míg pl. Kecskeméten 8, addig Debrecenben hétfőn is, kedden is csak a Vásáryn, egyetlen helyen lehet aláírni! Jól van ez így? Nem álságos pénteken itt lelkesedniük a képviselő uraknak ilyen lehetőségek mellett? Nem kéne nekik is beállniuk egy kicsit “vegyülni” a néppel, és standolni egy kicsit?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük