50-60. házassági évfordulójukat ünneplőket köszöntöttek hajdú-bihari politikusok

Helyi hírek

Október 1-je az idősek világnapja, ez alkalomból gyűltek össze a Megyeházán, ahol az 50-60. házassági évfordulósokat külön is köszöntötték – számolt be a megyei önkormányzat.

Az „Életet az éveknek” Hajdú-Bihar megyei szervezete minden évben megrendezi az eseményt, melyet ezúttal is Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke nyitott meg. Hangsúlyozta, hogy a szervezet részéről az idősek a jövőben is kiemelt figyelmet kapnak, továbbra is számíthatnak a megyei önkormányzatra, annak bármiféle támogatására, segítségére.

Bodó Sándor államtitkár, országgyűlési képviselő is szólt a megjelentekhez. Kiemelte, mennyire fontosak az ilyen nyugdíjas szervezetek és az általuk rendezett események, ezek révén ugyanis szinte családias, bizalmi kapcsolatok alakulhatnak ki. Ez pedig nagyon fontos, hiszen a család nem mindenhol lehet jelen a mindennapokban. 

Az október 7-i rendezvényen köszöntötték az 50-60. házassági évfordulójukat ünneplő párokat, külön azokat is, akik tavaly ünnepeltek, de a járványhelyzet miatt nem volt lehetőség gratulálni nekik. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük