Zenével tér vissza a debreceni állatkert nyáresti programja

Helyi hírek

Hagyományához híven Debrecen állatkertje ismét különleges nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, hiszen e héttől egészen augusztus végéig péntekenként megrendezi a nagysikerű Esti sétákat – közölte dr. Nagy Gergely Sándor ügyvezető igazgató.

Idei újdonság, hogy a június 18-i és 25-i alkalom kiegészül meghívott vendégük, a Kodály Filharmónia ültetett koncertjével, amelyre nem mindennapi helyszínen, a zsiráfkifutóban kerül majd sor!

A nyáreste varázsában megtartott program résztvevői egyedülálló szakvezetésen nyerhetnek bepillantást a kert ezernyi titkába és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete. Állatgondozók segítségével akció közben ismerkedhetnek meg a legkülönlegesebb lakókkal: megtudhatják például, hogyan mosnak fogat a vízilovak, végigkövethetik a nagyragadozók éjszakai portyáját, és felfedezhetik a Pálmaház megannyi különlegességét. Testközelből találkozhatnak továbbá az állatkert bébisztárjaival, köztük a pingvinóvoda idei növendékével, Manfréddal és a hamarosan első születésnapját ünneplő zsiráflánnyal, Zaharával.

A páratlan élményben augusztus 20-ával bezárólag minden pénteken 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a debreceni állatkertben. A jegyek limitált számban kaphatók: alkalmanként 60 db váltható online elővételben 3800 Ft-os egységáron, további 20 db pedig a helyszínen, fejenként 4000 Ft-ért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük