Jelentős forgalomkorlátozások lesznek Debrecen területén

Helyi hírek

Több jelentős forgalomkorlátozással járó, közutat érintő munka zajlik majd a város utcáin.
A Vértesi úti vasúti átjáróban vágányrendezésre kerül sor, amely a vasúti átjáró teljes lezárásával. A lezárások időpontjai: 2021. május 8. (szombat) 21.00 óra és 2021. május 9. (vasárnap), várhatóan 7.00 óra között, valamint és 2021. május 9. (vasárnap) 21.00 és 2021. május 10. (hétfő), várhatóan 7.00 óra között.

A lezárt útszakasz a Gázvezeték utca – Mikepércsi út – Wesselényi utca – Erzsébet utca – Szoboszlói út útvonalon kerülhető el. Az érintett autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek, amiről információ a dkv.hu-n érhető el.


A Kishegyesi úti vasúti átjáróban vágányrendezésre kerül sor a vasúti átjáró teljes lezárásával. A lezárás időpontja: 2021. május 11. (kedd), 7.00 és 17.00 óra között.

A Kishegyesi út érintett szakasza Ondód irányából a Határ út – 4-es számú főút, illetve a Pósa utca – Kishatár utca – Balmazújvárosi út útvonalon, a Belváros irányából a Tócóvölgyi állomáshoz vezető út – Köntösgát sor útvonalon kerülhető el. Az érintett autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek, amiről információ a dkv.hu-n érhető el.

A 33. számú főút mellett a Kishatár úti, a Hegedű utcai és az „AFIT” vasúti átjárókat teljesen lezárják a 108. számú vasútvonal korszerűsítése miatt 2021. május 12-től (szerda) 2021. június 7-ig.

A kivitelezés időszaka alatt a terület megközelítése a Pósa utca irányából lesz lehetséges, nyugati irányból az M35 gyűjtő-elosztó pálya – Kishegyesi út útvonalon, keleti irányból a 33. számú főút – Köntösgát sor – Tócóvölgyi állomás útja – Kishegyesi út, valamint a Böszörményi út – Segner tér – Kishegyesi út útvonalon keresztül. Az érintett autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek, amiről információ dkv.hu-n érhető el.

A tájékozódás megkönnyítése érdekében az érintett útvonalakon útbaigazító táblákat helyeznek ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük