Véresre verték iskolatársukat a nádudvari lányok – jogerős ítélet született

A Debreceni Törvényszék mint másodfokú bíróság a 2021. szeptember 21-én megtartott tanácsülésén. személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárásban a Hajdúszoboszlói Járásbíróság ítéletétében a bűncselekmény minősítését megváltoztatta, egyebekben az elsőfokú bíróság döntését helybenhagyta.

Ingyen utazhatnak a DKV kijelölt járatain a kézilabda-meccsre igyekvő szurkolók

Díjmentesen vehetik igénybe a 2021/2022-es idényre váltott szurkolói bérlettel rendelkező utasok a DKV1-es villamosát valamint, a 3-as, 3A, 5-ös és 5A jelzésű trolibusz járatait a mérkőzés napján, 16:00 és 22:00 között – írja a vállalat közleményében.

Nagy elismerést kapott egy hajdúböszörményi diáklány

Eredményesen szerepeltek a magyar középiskolás diákok az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyén, a spanyolországi Salamancai Egyetemen szeptember 17-19. között online rendezett döntőn három magyar fiatal különdíjat kapott – közölte a Magyar Innovációs Szövetség (NISZ) kedden az MTI-vel.

Semjén Zsolt vadász

Kötelező program lett egy debreceni iskolai diákjai számára a vadászati kiállítás – állítja a DK-s Varga Zoltán

A debreceni Ibolya utcai iskola diákjai számára az igazgató kötelezővé tette a Semjén Zsolt által szervezett vadászati kiállításon való részvételt – értesült Varga Zoltán, a DK debreceni előválasztási jelöltje.