Átadták az idei Vince Díjakat a magyarországi borszakma szereplőinek

Magyarország legjobb borait, párlatait, bortermelőit, borbárjait és borkereskedőit jutalmazták a Vince Díj pénteki átadó ünnepségén, a Vince Gálán a budapesti Marriott Hotelben, ahol pénteken és szombaton a nagyközönség is megkóstolhatja az elismerésre jelölt tételeket.

Egész hétvégén tart Hajdúszoboszlón a Márton-napi Vigadalom

November 5-7. között rendezik Hajdúszoboszlón, a Szent István parkban a 2021-es Márton-napi Vigadalmat, ahol kulináris élmények mellett zenés-táncos programokból sincs hiány. Márton-nap alkalmából új borral és libából készült ételekkel várják a a vendégeket.

Hagyományos karfiolleves: étvágygerjesztő és egyben egészséges

Ősszel és télen még szívesebben fogyasztunk levest, amelyet mi magyarok rendkívül sokféleképpen készítünk. Egy igen népszerű étvágygerjesztő és egyben egészséges, emésztést segítő levesünk a hagyományos karfiolleves. Egyszerűen és roppant rövid idő alatt elkészíthető, sokak kedvenc levese.

Egyháztáji vásár Debrecenben

Helyben sütött szalonnával és kecsketejjel is várják a debrecenieket az Egyháztáji vásáron

Már csak két alkalom van hátra az idei Egyháztáji vásárok sorozatából. Október 16-án délelőtt a helyi termelők és kézművesek termékei mellett helyben sütött szalonnával és húsokkal is készülnek az érdeklődőknek a szervezők.